Portofoon

Per stuk per dag

€ 8,00

Je wist het al, je kunt bij huur-je.nl terecht voor alle benodigheden voor evenementen, bruiloften en partijen. Wij zorgen voor een succesvol bedrijfsfeest of een spetterende verjaardag party, zakelijk en particulier.
Om tijdens een evenement of feestje ook voor een smetteloze communicatie te zorgen, voor de organisatoren, security en de deelnemers vind je sinds kort bij huur-je.nl portofoons te huur!
Onze portofoons zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een landelijk bereik. Je kunt ze bij ons reserveren in gewenste aantallen en wij leveren ze op de plaats van bestemming samen met het bijbehorende portofoon oortje en een gratis schuimoortje voor je andere oor. 
De portofoons en accessoires zijn samen verpakt in een handig koffertje. 
Tijdens drukke evenementen en feesten met veel deelnemers is het een veilige gedachte dat je, wanneer nodig, snel kan overleggen met je collega’s organisatoren, beveiligers of aanwezige gasten. Ook in geval van nood is het mogelijk om snel en efficiënt actie te ondernemen. 
Zoals gebruikelijk nemen wij van huur-je.nl alle zorgen uit handen en helpen je met aandacht en ervaring om elk evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken!
En voor de prijs hoef je het ook niet te laten:
Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.
Mail ons! info@huur-je.nl

Alle boven genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele schoonmaakkosten